Pokloni

Nakit, koferi i kutije, čaše, pladnjevi i šalice s natpisom, rođendanske pljoske, igre i ostali pokloni...

MUG ŠALICA ZA HLAĐENJE

Iron Chiller super je šalica koja će zahvaljujući dvostrukim slojem zadržati hladnoću napitka. Izrađena od nehrđajućeg čelika, nije lomljiva, a također je sigurna za pranje u perilici posuđa. Kapacitet: 450ml

109,90 kn

PVC KRIGLA XXXL

Samohlađujuća krigla jednostavna je za korištenje. Potrebno ju je staviti u zamrzivač na nekoliko minuta i zahvaljujući prozirnom gelu koji se nalazi unutar krigle, napitak će ostati dugo ohlađen, a neće se razrjeđivati. Odlična kao poklon za prave "pivare". Krigla dolazi zapakirana u kutiji s ručnim otvaračem boca (vidi sliku). Kapacitet: 650 ml.

119,90 kn

KRIGLA MUSCLE

Lijep oblik s ručkom mišićave ruke, kapaciteta 620 ml izrađena od visokokvalitetnog stakla. Samo ručno pranje

109,90 kn

KOFER ZA NAKIT CRVENI

KAPACITET - zahvaljujući preko 20 pretinca, kofer će Vam pomoći da savršeno kontrolirate red u Vašoj kolekciji nakita. ZAKLJUČANO KLJUČEM - priloženi ključić štititi će Vaš nakit od drugih; dodatna je zaštita vrijednih predmeta. SIGURNO ZA NAKIT - pretinci su obloženi mekanim velur materijalom kako bi se osjetljivi i vrijedni predmeti zaštitili od ogrebotina. ELEGANT - bezvremenski dizajn, lijep oblik i zlatni elementi; atraktivan izgled. SPECIFIKACIJA - dimenzije zatvorenog kofera (duljina / širina / visina): 17,5 / 13,8 / 13,5 cm; težina: 643g. -Proizvod trenutno nije dostupan.

348,75 kn

GLOBUS S DRVENIM POSTOLJEM SORT

Drveni globus za sve vrste interijera - dostupan u tri različite boje. Pojedini se dijelovi mogu razlikovati u sjeni i strukturi. Dimenzije globusa: 21 x 14 cm. Cijena se odnosi na jedan komad.

125,00 kn

PLOČA ZA SJECKANJE FILM STAKLO

Donesite filmske elemente u svoju kuhinju s sjeckajućom daskom. Lijep dizajn koji će vašu kuhinjsku akciju dovesti do sretnog kraja. Dimenzije: 30 x 30 cm.

119,90 kn