Igre i ostali pokloni

PLOČA ZA SJECKANJE FILM STAKLO

Donesite filmske elemente u svoju kuhinju s sjeckajućom daskom. Lijep dizajn koji će vašu kuhinjsku akciju dovesti do sretnog kraja. Dimenzije: 30 x 30 cm.

119,90 kn

PLOČA ZA SJECKANJE RETRO STAKLO

Ako ste ljubitelj kuhanja i dobre glazbe, zaljubit ćete se u našu stilsku retro ploču za rezanje. Dimenzije: 25 cm. Materijal: staklo. Proizvod trenutno nije dostupan.

119,90 kn

DASKA ZA REZANJE GITARA BAMBUS

Dimenzije: 34,5 x21,5 x1,5 cm. Materijal: bambus.

149,90 kn

KARTE ZA POKER ZLATNE

Volite li igrati igre s kartama, ali nedostaje li vam cool set karata? Ovo je zlatna prilika za vas! Ove su igraće karte za ljude koji vole dobru luksuznu igru ​​karata. Špil sadrži 52 normalne karte i 2 džokera, isporučena u lijepom zlatnom pakiranju. Ovo je špil karata prepun sjaja i glamura koji bi odgovarao kockarnicama u Las Vegasu. Iznenadite sebe ili nekoga drugog, ovaj špil karata vrijedi zlata!

150,00 kn

OTVARAČ ZA BOCE SYMPHONY

Otvarač za boce u obliku violinskog ključa, lijepi poklon za sve ljubitelje otvaranja glazbe i boca ;)

69,90 kn

DRVENI SET ZA BRADU I BRKOVE U KUTIJI

Brada i brkovi su danas u trendu, ali samo kad su njegovani, mekani i sjajni. Da biste bradu ili brkove održali u dobrom stanju, koristite naš sjajni i praktični drveni češalj i češalj za oblikovanje. Izgledajte i osjećajte se najbolje s njegovanom bradom. -Proizvod trenutno nije dostupan.

135,00 kn